Τελευταία ΝέαΣυνέντευξη του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εκπομπή ΣΠΟΡ στο ΙΟΝΙΑΝ :Στοχεύουμε ψηλά και “βλέπουμε” μόνο νίκες!

29 Νοεμβρίου 20180

 

Γιωργος Κωνσταντίνου:Στοχεύουμε ψηλά και “βλέπουμε” μόνο νίκες!

Αίσθηση προκάλεσαν οι δύο σερί νίκες της ομάδας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος,εντός με τον Γλαύκο και εκτός με την Πεντέλη, τόσο για το εύρος του σκορ κυρίως όμως για το μπάσκετ που έπαιξε, μπάσκετ που υπενθύμισε σε όλους και την παρουσία της στο πρωτάθλημα και την δυναμική της!

Για νίκη “καθρέφτη” της συνέχειας σ ένα καθόλα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μίλησε το βράδυ της Δευτέρας φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΣΠΟΡ στο ΙΟΝΙΑΝ ο Γιώργος Κωνσταντίνου, για μια νίκη που αφενός δείχνει στο γήπεδο την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από το τεχνικό επιτελείο και αφετέρου την αφοσίωση που επιδεικνύει η Διοίκηση της ομάδας δηλώνοντας”παρούσα” στο οτιδήποτε!

“Την θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Ήταν “καθρέφτης” της δουλειάς που κάνουμε στην προπόνηση αλλά και της φερεγγυότητας που παρέχει η Διοίκηση δίνοντας μας ότι χρειάζεται, κρατώντας τον βασικό κορμό της ομάδας με Κορίνθιους παίχτες και αυτή είναι η υπέρβαση της αλλά και ενισχύοντας της με αθλητές από μακριά που όμως μένουν στην Κόρινθο!”

Οι δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έδωσαν στην ομάδα την 8η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και την δυνατότητα της επιπλέον ανέλιξης αφού το επόμενο παιχνίδι είναι εντός, με μια ομάδα που προέρχεται από ήττα, τον Πρωτέα Βούλας.

“Η Κόρινθος έχει δύσκολη έδρα. Ο κόσμος μας στηρίζει ενεργά και αυτό για εμάς είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Στο παιχνίδι με τον Πρωτέα στοχεύουμε μόνο στη νίκη, όπως άλλωστε και σε κάθε παιχνίδι αφού στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι και από την ψυχή μου σας λέω πως θα τα καταφέρουμε!”

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου επέστρεψε από έναν βαρύτατο τραυματισμό και ήδη έχει κατορθώσει να πρωταγωνιστήσει. Ο ίδιος ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σημειώνοντας με έμφαση την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης στην περσινή πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνον. “Προέρχομαι από έναν σοβαρό τραυματισμό και δουλεύω πολύ για να επανέλθω στο 100%, να στηρίξω την ομάδα και να την βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της. Αισθάνομαι τυχερός γιατί στην περσινή δύσκολη χρονιά για εμένα η Διοίκηση ήταν στο πλευρό μου και ιατρικά και ψυχολογικά και οικονομικά και αυτό,το ξέρετε καλά, δεν συμβαίνει στις μέρες μας. Δουλεύω πολύ για να γίνω όσο καλύτερος μπορώ! “

Ειδική μνεία έγινε στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας και προσφάτως αποχωρήσαντα από την ενεργό δράση Σταύρο Δανιήλ. “Είναι το Α και το Ω για τους παίχτες. Μας μιλάει, μας πιστεύει,μας δίνει το ερέθισμα” η φράση του Γιώργου Κωνσταντίνου που δεν αποδεικνύει παρά εκείνο που όλοι γνωρίζουμε, πως ο Σταύρος μπορεί ακόμα και όταν δεν φορά την αγωνιστική του φανέλα να είναι “ηγέτης”!

Η συνέντευξη δόθηκε στην εκπομπή ΣΠΟΡ στο ΙΟΝΙΑΝ και στον δημοσιογράφο Διονύση Μπινιώρη.

Ευχαριστούμε πολύ Ionian Channel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://korinthosbc.gr/wp-content/uploads/2018/09/logo_footer.png

KORINTHOS BC

Εδώ και χρόνια η αγαπημένη ομάδα της πόλης διδάσκει πρώτα το ήθος και το σεβασμό στις βασικές αξίες που προσπαθούμε να χτίσουμε στην αυριανή κοινωνία!

© Copyright 2018 – Korinthosbc.gr
Powered by Focus On Web