Τελευταία ΝέαΚώστας Ρουμελιώτης : Ήταν Νίκη Αξιοπρέπειας και ανήκει στους παίκτες!

21 Ιανουαρίου 20200

Σε δηλώσεις προχώρησε αμέσως μετά το ντέρμπι της 13ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου στο Νότο της Γ’ Εθνικής μεταξύ του ΚΑΟ Κορίνθου και του ΑΟ Π Φαλήρου ο Προπονητής Κώστας Ρουμελιώτης. «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, νίκη αξιοπρέπειας» είπε χαρακτηριστικά αποδίδοντας την εξ ολοκλήρου στους παίχτες και ευχαριστώντας ιδιαιτέρως έναν από αυτούς. «Η νίκη αυτή ανήκει αποκλειστικά στους παίχτες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στον Γιώργο Δανίκα ο οποίος και στον προηγούμενο αγώνα έπαιξε με θλάση και στον αγώνα της Κυριακής αγωνίστηκε, παρ ότι δεν έπρεπε, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του.»

Ο ΚΑΟ Κορίνθου με τον αγώνα της Κυριακής ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος έχοντας 22 βαθμούς, 9 νίκες και 4 ήττες και υποδέχεται την προσεχή Κυριακή 26 Ιανουαρίου και πάλι στην έδρα του για την έναρξη του 2ου γύρου τους «Δρομείς» της Τρίπολης.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://korinthosbc.gr/wp-content/uploads/2018/09/logo_footer.png

KORINTHOS BC

Εδώ και χρόνια η αγαπημένη ομάδα της πόλης διδάσκει πρώτα το ήθος και το σεβασμό στις βασικές αξίες που προσπαθούμε να χτίσουμε στην αυριανή κοινωνία!

© Copyright 2018 – Korinthosbc.gr
Powered by Focus On Web