Τελευταία ΝέαΚωνσταντίνου στο Ionian Channel ||Η Κόρινθος μπορεί να πάει ψηλά!

11 Δεκεμβρίου 20190

“Με βήματα σταθερά, πολλή δουλειά, τον κόσμο μας στο γήπεδο και ανθρώπους να βοηθούν σε κάθε τομέα, η Κόρινθος μπορεί να φτάσει ψηλά! Να είναι η 2η ομάδα της Πελοποννήσου στην Α2 ” θα πει πριν από λίγο από τον “αέρα” της εκπομπής “Σπορ στο Ιόνιαν” ο Γιώργος Κωνσταντίνου οριοθετόντας στόχους, καταθέτοντας φιλοδοξίες αλλά και όνειρα αφού ο ΚΑΟΚ “γεννήθηκε” από ένα όνειρο μιας παρέας ρομαντικών που ήθελαν και θέλουν και σήμερα να δουν το κορινθιακό μπάσκετ να πηγαίνει ψηλά, να αναγεννάται!

🎙️Ο Γιώργος έδωσε παράλληλα την “ταυτότητα” της φετινής ομάδας, μιας ομάδας ανανεωμένης σε Διοίκηση και ρόστερ, μιας ομάδας νεανικής που διεκδικεί σ ένα Πρωτάθλημα δύσκολο και ιδιότυπο όπως αυτό της Γ’ Εθνικής την άνοδο και επάνοδο στην Β’ Εθνική!

“Θέλουμε να κάνουμε την διαφορά! Ότι έγινε πέρυσι ήταν απρόβλεπτο… Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, ακολουθούμε το πλάνο του Προπονητή και διεκδικούμε κάθε Κυριακή τη νίκη. Ο κόσμος είχε απογοητευτεί από την πτώση όμως σιγά – σιγά βλέποντας τις νίκες επιστρέφει στο γήπεδο, πιστεύω την Κυριακή, μετά από καιρό, στο ματς με τον Ηλυσιακό το Κλειστό της Κορίνθου θα είναι γεμάτο!”

#kaok #konstantinou #sporstoionian

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://korinthosbc.gr/wp-content/uploads/2018/09/logo_footer.png

KORINTHOS BC

Εδώ και χρόνια η αγαπημένη ομάδα της πόλης διδάσκει πρώτα το ήθος και το σεβασμό στις βασικές αξίες που προσπαθούμε να χτίσουμε στην αυριανή κοινωνία!

© Copyright 2018 – Korinthosbc.gr
Powered by Focus On Web