Τελευταία ΝέαΕνωμένοι, καταφέραμε πολλά για το Όραμα Ελπίδας!!!! 🏀💚

16 Δεκεμβρίου 20190

Την Κυριακή το πρωί, είχαμε γιορτή!!!!

☑️Το άθλημα που τόσο αγαπάμε, το μπάσκετ, έγινε αγγελιοφόρος ελπίδας κ εθελοντισμού στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου! Ήταν ένα τουρνουά για την στήριξη του συλλόγου Όραμα Ελπίδας… Για την εύρεση εθελοντών δοτών μυελού των οστών… Για την στήριξη των παιδιών!

⛹️‍♂️Παιδιά ηλικίας 9-11, τα παιδιά από τις Ακαδημίες του ΚΑΟΚ, του ΑΟ Ξυλοκάστρου, του Άρατου Κιάτου κ του ΑΣ Τήρωνα έπαιξαν για εκείνα τα παιδιά που δίνουν έναν άλλο αγώνα, αγώνα ζωής!

🙏Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά και τις διοικήσεις των ομάδων που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση μας!
Τους προπονητές μας Νίκο Βοιδήλα και Αντώνη Διαμαντίδη που τα συνόδευσαν και τα καθοδήγησαν και φυσικά την «ψυχή» των Ακαδημιών μας τον κ.Φώτη Τζαναβάρα!

 

Γονείς κ θεατές έγιναν εθελοντές δότες… Συγκεντρώθηκαν 30 δείγματα , αριθμός πολύ μεγάλος σύμφωνα με το σύλλογο αφού ο κόσμος είναι διστακτικός κ αρνητικός κυρίως γιατί είναι ανενημέρωτος!

 

Την πρωτοβουλία μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή οι χορηγοί μας MOTOΡ ΟΙΛ ΚΤΕΟ ΠιτσάκηςΠαιδόδρομος, mambo, τους ευχαριστούμε πολύ!

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε στην κυρία Άννα Κοντονή Anna Kontoni από την ΦΥΡΚΟ και την ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ για την οικονομική αρωγή, τον κύριο Ανδρέα Κουρούπη από το BOG ART για την προσφορά νερών και χυμών, τους κυρίους Τάσο Κωνσταντίνου και Πάρι Διονυσόπουλο για την ηχητική και μουσική κάλυψη του τουρνουά, τον κύριο Γιώργο Οικονόμου Οικονόμου Γιώργοςγια το έντυπο υλικό, τον κύριο Κώστα Αστερή για την δημιουργία μεταλλίων και πλακετών.

☑️Αρωγός μας και ο Δήμος Κορινθίων! Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος Vasilis Nanopoulos βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο μαζί μας, έγινε κοινωνός της προσπάθειας κ συμμέτοχος σε αυτήν!

 

 

Οι “παγκόσμιες” αθλήτριες από την εθνική ομάδα Κωφών γυναικών Στεφανία Πατέρα κ Αλεξάνδρα Κοτσάφτη καθώς κ η προπονήτρια τους Αθήνα Ζέρβα αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας κ με χαρά βρέθηκαν σε αυτή τη γιορτή! ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΦΩΝ – NATIONAL WOMEN DEAF TEAM BASKETBALL HELLAS

Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν μια αναμνηστική πλακέτα που αποδόθηκε από το Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και τα μέλη της Διοίκησης Σταύρο Δανιήλ Stavros Daniil, Ανδρέα Καλαντζή ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ και Ευάγγελο Μπούφη Eboof Vaggelis, κ ένας χαιρετισμός στους ήχους που έχουν την δυνατότητα να ακούν!

Ελάχιστη η τιμή κ στην πρόεδρο του συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη…. “Έχε το νου σου στο παιδί… γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα” έλεγε η πλακέτα που αποδώσαμε σε μια γυναίκα που άοκνα εργάζεται για την σωτηρία κ στήριξη του παιδιού…

🎙Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας Ionian Channel και Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός!

Στον Δημοσιογράφο κ.Γιάννη Σταθόπουλο για την φροντίδα και παρουσίαση του τουρνουά…

Και φυσικά στους βραβευμένους φωτογράφους VasVal press που “αιχμαλώτισαν” μοναδικά στο φακό τους όσα υπέροχα συνέβησαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο κλειστό μας γυμναστήριο…

🙏Το τελευταίο ευχαριστώ ανήκει στην Πρόεδρο μας Ευαγγελία Παπαιωάννου η οποία είχε την ιδέα αυτού του τουρνουά, ιδέα που σύσσωμη η διοίκηση υποστήριξε!

Εν κατακλέιδι…
Στον Καο Κορίνθου, αισθανόμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για όσα ζήσαμε την Κυριακή το πρωί στο Κλειστό της Κορίνθου…

Κυρίως διότι μετά από αυτό το πρωινό, μετά από αυτήν την γιορτή είμαστε όλοι λιγάκι καλύτεροι σαν άνθρωποι!🏀💚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://korinthosbc.gr/wp-content/uploads/2018/09/logo_footer.png

KORINTHOS BC

Εδώ και χρόνια η αγαπημένη ομάδα της πόλης διδάσκει πρώτα το ήθος και το σεβασμό στις βασικές αξίες που προσπαθούμε να χτίσουμε στην αυριανή κοινωνία!

© Copyright 2018 – Korinthosbc.gr
Powered by Focus On Web