Β' Εθνική- 3η Αγωνιστική. ΚΑΟ Κορίνθου-Διαγόρας Δρυοπιδεων 71-78


kaok diagoras

 

ΚΑΟ Κορίνθου-Διαγόρας Δρυοπιδέων 71-78

Χθες στο γεμάτο για ακόμη μία φορά κλειστό της Κορίνθου η ομάδα μας παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ δεν κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη καθώς ηττήθηκε από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων με 71-78. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο όμως παιχνίδι εκτός από μία πολύ δυνατή και με σαφώς διαφορετικό μπατζετ και στόχους, ομάδα είχε να αντιμετωπίσει και μια περιέργως εχθρική διαιτησία την οποία και καταγγέλουμε, καθώς ήταν προφανή τα διαφορετικά κριτήρια με τα οποία σφύριξαν. 
Σε ένα παιχνίδι μπάσκετ που οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι παίκτες οι κυρίοι Μαντήλας και Σταθόπουλος ανέλαβαν το ρόλο του πρωταγωνιστή και με περίεργα σφυρίγματα στέρησαν από την ομάδα μας τη νίκη. Θελουμε να τονίσουμε ότι επειδή και στο προηγούμενο νικηφόρο μας παιχνίδι στο Κορωπί είχαμε ανάλογη διαιτησία, από δω και στο εξής δε θα ανεχτούμε ανάλογες διαιτησίες που δυσφημίζουν το άθλημα και διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο.
Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει πάθος, έχει ψυχή, έχει ποιότητα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα γίνει το "ταμείο".
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον υπέροχο κόσμο που στήριξε και χθες την ομάδα μας και σίγουρα η εμφάνιση των παικτών αποτελεί μια παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια.
Τέλος, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθληματος στην ομάδα του Διαγόρα και ήταν χαρά μας που υποδεχτήκαμε τη διοίκηση της.

 

Δεκάλεπτα: 24-21, 38-37, 56-53, 71-78

Διαιτητές: Μαντήλας, Σταθόπουλος

ΚΑΟ Κορίνθου (Νικητόπουλος) : Πράτης, Κωνσταντίνου 7(1), Σακελλάρακης 2, Μακρής 21(3), Κατσαμάκης 5(1), Κεφαλάς 6(1), Καρούζος 13(3), Δανηίλ 4, Αντωνόπουλος 2, Σκορδάς 3, Γιανναλέτσος 8.

Διαγόρας Δρυοπιδεών (Σαμόλης) : Καράμπαμπας, Κουκάς 15(1), Καραλής 6(2), Κωνσταντώνης 4(1), Πέττας 23(2), Μαυροειδάκος 10, Καρασταμάτης 4, Εμίρης 5(1), Λυκογιάννης 3, Κατιάκος 8.

kaok diagoras 3

kaok diagoras 2

kaok diagoras 1


 


Powered by Focus On Web