ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ 2016-2017


 

daniil 

O Αρχηγός είναι ΕΔΩ !!.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΑΥΡΟ, ο οποίος θα ενισχύσει για ακόμα μια χρόνια με τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει την ομάδα της πόλης του. Ευχόμαστε στον Σταύρο καλή αθλητική χρονιά, υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας.


  

                              

 

 

katsamakis

     

stauropoulos

 

Η διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της για 5η

 

συνεχή χρονιά με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ και για 6η χρονιά με τον ΓΙΑΝΝΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ. Ο Γιώργος και Γιαννος προερχόμενοι από τις ακαδημίες της Κορίνθου για άλλη μια χρόνια στηρίζουν το όραμα της διοίκησης για ανάδειξη του Κορινθιακού μπάσκετ από αθλητές της περιοχής μας. Ευχόμαστε και στους δυο αθλητές μας υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pratis

 

 

Ο Σύλλογος μας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά με τον αθλητή ΠΡΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, και τον ευχαριστεί για την στήριξη που δείχνει στο όραμα και τις φιλοδοξίες της 

ομάδας. Ευχόμαστε υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gkionis

 

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ταλαντούχο νεαρό Κορινθιο αθλητή ΓΚΙΩΝΗ ΒΑΣΙΛΗ, για τη νέα καλαθοσφαιρική περίοδο. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Powered by Focus On Web